BREAST HEALTH KITCHEN

RAVINTOVALMENNUS & ELÄMÄNTAPAOHJAUSTA RINTASYÖVÄN ENNALTAEHKÄISYYN JA TUKIHOITOON

VIHREÄ LEHTIVIHANNES.jpg

Tervetuloa sivuilleni

Olen toiminut vuodesta 2014-2021 ajan kansainvälisen MammAlive Foundation, Healthy Breast Program Suomen koordinaatorina ja olen erikoistunut  hormonaalisiin ongelmiin sekä rintasyövän ennaltaehkäisyyn & tukihoitoon työssäni. 

 

Minulla on yksityisvastaanotto etänä sekä luennoin ja pidän koulutuksia.  Toimin yhteistyössä lääkärin kanssa. 

Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä ja joka 8 nainen sairastuu siihen jossain vaiheessa elämäänsä. Ruokavalio ja elämäntavat ovat erittäin tärkeässä asemassa ennaltaehkäisyssä sekä syövän uusiutumisen ehkäisyssä. 

Marja Tuulia Lehtinen

Certified Functional Nutritionist

marjatuulia.lehtinen@gmail.com

YKSITYISVASTAANOTTO

MITÄ VALMENNUSPAKETTI SISÄLTÄÄ

Valmennuspaketti sisältää 2 erillistä tapaamista, jotta muutoksista tulee pysyviä. Ensimmäinen käynti 2h sekä seurantakäynti 1h.

 

Ennen vastaanottoa lähetän sinulle esitietolomakkeen ja ruokavaliopäiväkirjan täytettäväksi. 

Ensimmäisellä käynnillä (2h) kartoitamme lähtötilanteesi (ruokavalio, elämäntavat, stressi,  perimä, sairaushistoria, lääkitykset jne.) jonka perustella laadimme  sinulle ruokavalion ja elämäntapasuositukset. 

 

Ravintovalmennuksessani painotan kasvisvoittoista ruokavaliota sen sisältämien fytoravinteiden ja syöpää ennaltaehkäisevien vaikutuksien vuoksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse jättää kaikkia eläinkunnan tuotteita pois.  Ohjeeni perustuvat  tieteellisesti tutkittuun tietoon. 

 

Saat ohjeet mukaasi kirjallisena ja  runsaasti erilaisia vinkkejä sekä herkullisia reseptejä.

Sovimme myös seuraavan seurantakäynnin ajankohdan, joka voi olla esim. 1-3kk kuluttua.

Seurantakäynti 1h: Jatkokäyntillä varmistamme, että ohjeet toimivat ja että pystyt soveltamaan niitä omassa elämässäsi. Voit esittää  tarkentavia kysymyksiä  ja saat mukaasi myös lisäohjeita.  

VALMENNUSPAKETIN HINTA

Henkilökohtainen valmennuspaketti sisältää ensimmäisen käynnin 2h ja kontrollikäynnin 1h, jotka toteutetaan tällä hetkellä etänä esim. ZOOMin tai SKYPEn kautta.

€340 (sis.alv 24%)

VARAA AIKA

LUENNOT & KOULUTUKSET

Pidän myös luentoja ja koulutuksia. Pyydä lisätietoa & tarjous. 

marjatuulia.lehtinen@gmail.com