top of page
woman flower_edited.jpg

HORMONI-TASAPAINO

Green smoothie on rustic wooden background.jpg

RAVINTO-VALMENNUS

Beach Yoga

ELÄMÄNTAPA-VALMENNUS

Breast Health Kitchen

Ravintovalmennus & elämäntapaohjausta rintasyövän ennaltaehkäisyyn  sekä tukihoitoon

Geenit eivät ole kohtalosi!

Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä ja joka 8. nainen sairastuu siihen jossain vaiheessa elämäänsä. Ruokavalio ja elämäntavat ovat erittäin tärkeässä asemassa ennaltaehkäisyssä sekä syövän uusiutumisen ehkäisyssä.

Valitettavasti joka 8. nainen sairastuu rintasyöpään jossain vaiheessa elämäänsä, myös minä sairastuin rintasyöpään 2013, jonka vuoksi erikoistuin auttamaan muita kohtalontovereita.

Moni ei varmaan tule ajatelleeksi, että jos jatkaa samalla lailla kuin ennen, tulos on sama. Terveyttä tukevista elämäntavoista pitää tulla hiljalleen pysyviä ja osaksi jokapäiväistä elämää.

Tieto on valtaa!

Varaa aika valmennukseen

Olen toiminut vuodesta 2014-2021 ajan kansainvälisen MammAlive Foundation, Healthy Breast Program Suomen koordinaatorina. Olen erikoistunut  hormonaalisiin ongelmiin sekä rintasyövän ennaltaehkäisyyn & tukihoitoon ruokavaliolla ja elämäntavoilla. 

 

Minulla on yksityisvastaanotto Rovaniemellä ja otan vastaan myös etänä Zoomin kautta.  Lisäksi luennoin ja pidän koulutuksia.  

Toimin yhteistyössä lääkärin kanssa. 

Otathan huomioon, että valmennus ei korvaa lääkärin hoitoja vaan tukee niitä.

Marja Tuulia 

Raw purple vegetables over gray concrete background. Cabbage, radicchio salad, olives, koh

Mitä valmennuspaketti sisältää

Valmennuspaketti sisältää 2 erillistä tapaamista, jotta muutoksista tulee pysyviä. Ensimmäinen käynti 2h-2h30min. sekä seurantakäynti 1h30min.

 

Ennen vastaanottoa lähetän sinulle esitietolomakkeen ja ruokavaliopäiväkirjan täytettäväksi, jotka pitää palauttaa etukäteen. 

Ensimmäisellä käynnillä (2h-2h30min.) kartoitamme lähtötilanteesi (ruokavalio, elämäntavat, stressi, perimä, sairaushistoria, lääkitykset jne.) jonka perustella laadimme  sinulle ruokavalion ja elämäntapasuositukset. 

Saat mukaasi runsaasti erilaisia ohjeita ruokavaliosta ja muita vinkkejä, jotka tukevat terveyttäsi ja hyvinvointiasi.

 

Ravintovalmennuksessani painotan kasvisvoittoista ruokavaliota sen sisältämien fytoravinteiden ja syöpää ennaltaehkäisevien vaikutuksien vuoksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse jättää kaikkia eläinkunnan tuotteita pois, jos et halua.  Ohjeeni perustuvat tieteellisesti tutkittuun tietoon. 

 

Saat ohjeet mukaasi kirjallisena ja  runsaasti erilaisia vinkkejä sekä herkullisia reseptejä.

Sovimme myös seuraavan seurantakäynnin ajankohdan, joka voi olla esim. 1-3kk kuluttua.

Seurantakäynti 1h30min: Jatkokäyntillä varmistamme, että ohjeet toimivat ja että pystyt soveltamaan niitä omassa elämässäsi. Voit esittää  tarkentavia kysymyksiä  ja saat mukaasi myös lisäohjeita.  

Hinta

MICROGEEN 6.jpg

Varaa aika valmennukseen

ETÄNÄ ZOOMIN KAUTTA

Yksittäiset käynnit & valmennuspaketit

VALMENNUSPAKETTI

Henkilökohtainen valmennuspaketti sisältää ensimmäisen käynnin 2h- (2h30min) ja kontrollikäynnin 1h30min. jotka toteutetaan tällä hetkellä etänä esim. ZOOMin kautta.

€340 (sis.alv 24%)  - maksetaan kokonaisuudessaan

YKSITTÄISET KÄYNNIT

Ensimmäinen käynti €240 2h- (2h30min.)

Jatkokäynnit €167 1h30min.

Jatkokäynti €125 1h

(Hinnat sisältävät alv.24%)

Kun varaat ajan, saat kaavakkeet sekä valmennuksen maksulinkin ja  maksusuorituksen jälkeen Zoom-linkin e-maililla. Valmennusmateriaalit lähetetään joko seuraavana päivänä tai viimeistään parin päivän kuluttua. 

Otathan huomioon, että ravintovalmennus ei korvaa lääkärin hoitoja vaan tukee niitä.

bottom of page