top of page

Suolisto-Detox palautetta

Mango smoothies bowl with blueberries, granola, chia seeds and almonds on wooden backgroun

TUULIA

Olen viimeisen 10 vuoden aikana osallistunut moniin ja monenlaisiin ravinto- ja hyvinvointivalmennuksiin ja -kursseihin, mutta tämä sinun suolisto-detoxisi oli ensimmäistä kertaa sellainen, josta olen saanut pysyviä tuloksia terveydentilaan. Olen jatkanut kurssin ohjelmaa edelleen, lisäsin vain hieman lihaa ja kananmunia ruokavalioon. Olo on loistava ja energinen! 

KRISTIINA

Painoa on pudonnut 7 kg.

Verenpaineeni on laskenut huomattavasti. Alkujaan verenpaineeni oli 200/120 riippuen päivästä, nyt viimeisin mittaus oli 148/89. Verenpainelääkkeitä olen syönyt n. 3 vuoden ajan, mutta aikaisemmin niillä ei ole ollut mitään vaikutusta tuohon paineeseen.

Ennen detoxia kärsin voimakkaasta yöhikoilusta, niin että yöpaita ja esim. tyyny olivat aamuisin ihan hiestä märkiä. Nyt tuota hikoilua ei ole enää ollenkaan!

Ruuat maistuvat minulle edelleen - tuntuu että voisin jatkaa tätä vaikka kuinka kauan.

MAARIT

Kurssi oli itselle tosi hyvä tähän saumaan elämää: minulla oli jo alkuvuodesta alkaneita aika voimakkaita närästys/refluksi oireita  ja nyt kävin jo lääkärilläkin ja mahalaukun tähystys sattui kurssin keskelle.

Mutta närästysoireet helpotti, mahan turvotus ja minua jatkuvasti vaivanneet ilmavaivat+röyhtelyt itseasiassa loppui kurssin aikana.

Tunnen itseni nyt huomattavan virkeäksi ja ajatus on kirkkaampaa: olen ollut todella stressaantunut viimeisen vuoden ja hurjan väsynyt. 

bottom of page