top of page
Berry and fruit smoothie in bottles, healthy summer detox yogurt drink, diet or vegan food

Asiakkaiden palautetta

On aivan ihana kuulla, kun asiakas on saanut hyviä tuloksia valmennuksen avulla ja elämä on muuttunut. Alla muutamia palautteita ihanilta asiakkailtani. 

Huom! Nimet on muutettu yksityisyyden suojaksi.

VARAA AIKA

Anna

Nuorempi lapseni oli noin 2,5 vuotias,  kun havahduin siihen että vaikka pahimmat yövalvomiset olivat jo takana olin itse kuitenkin koko ajan väsynyt. Energiaa oli nipin napin tavallisen lapsiperhearjen pyörittämiseen. En jaksanut harrastaa liikuntaa, en jaksanut innostua oikein mistään. "Perusterveeksi" ihmiseksi olin melko vetämättömässä kunnossa: väsymystä, muistin huonontumista, keskittymiskyky heikentynyt, pinna kireällä, vatsan turvotusta, ummetusta, peräpukamia, pääkipua, makean nälkää!

Marja on säätänyt ruokavalioni minulle sopivaksi. Uuden ravinteikkaan ravinnon myötä olen saanut energiani takaisin ja terveyteni huimasti parempaan kuntoon. Ruuansulatus on saatu toimimaan, vatsanturvotusta ei enää ole. Lapsuudesta asti usein vaivannut pääkipu on enää todella harvinaista. Mieli on kirkastunut, muisti parantunut, mielialat tasoittuneet, makeanhimo on hävinnyt.  Kesäisin ilmestyneet maksaläiskätkin ovat kadonneet kasvoilta. Jaksan taas liikkua ja nukunkin paremmin. Kehossani on tapahtunut isoja muutoksia parempaan suuntaan!

Olen saanut paljon tietoa ravinnosta, sen merkityksestä terveyteen ja myös paljon uusia makuja koko perheen ruokalistalle.


Olen valtavan tyytyväinen että viimein älysin raahautua Marjan ravintovalmennukseen. Arvostan suuresti Marjan laajaa ravintotietoutta ja lämpimästi voin suositella! 
 

Minna

Ruoansulatus on tuottanut minulle vuosien ajan ongelmia, joihin perinteisestä lääketieteestä ei ole löytynyt apua.

Kun jatkuvan turvotuksen ja suoliston ongelmien lisäksi olin ollut vuoden päivät jatkuvasti väsynyt sekä sairastin useita nielu- ja poskiontelotulehduksia, varasin ajan ravintovalmennukseen. Parin kuukauden jälkeen ensimmäisestä vastaanottokerrasta voin vihdoinkin sanoa olevani normaali, energinen itseni! Lisäksi oloni on kevyt ja tasapainoinen läpi vuorokauden. Yöni ovat rauhallisia ja hyvin nukuttuja, turvotusta ei enää ole ja painokin on pudonnut huomaamatta. Ja mikä tärkeintä, tulehduskierre katkesi.  Nyt kun tiedän, mikä ravinto sopii minulle, suolistokin toimii huomattavasti paremmin.

Matkani kohti parempaa terveyttä on hyvässä vauhdissa.

Annukka

Olin sairastunut n. vuotta aiemmin ennen Marjan vastaanottoa vakavasti koko kehon niveltulehduksiin. Kymmenet käynnit lääkäreillä ja useat eri lääkkeet eivät tuonneet minkaanlaista apua oireisiini. Olin menettänyt uskon ja toivon paranemiseen. Olin kuin haamu entisestä iloisesta, elämäniloisesta itsestäni. 

Marja oli ensimmäinen, joka kuunteli tarinani ja otti se vakavasti. Hän laati minulle tarkan ruokavalio- ja ravintolisäohjelman, sekä antoi uskoa paranemiseen.

Aloin noudattamaan ohjeita 100% tarkkuudella ja pian huomasin oloni lähtevän pienin askelin paranemaan. Puolen vuoden jälkeen otin vielä Marjan suosituksesta ohjelmaan mukaan meditaation ja vihermehut. Sen jälkeen alkoi tapahtua. 

Nyt olen ollut reilu vuoden Marjan opeilla, niveltulehdukset ovat kaikki pois, sairaslomakierre, lääkärikäynnit ja särkylääkkeet ovat mennyttä elämää. Olen päässyt unelmieni työpaikkaan, johon vuosi sitten en olisi ikinä kuvitellut voivani enää tehdä. Yöt nukun täydellistä 8h unta. Olen energinen, virkeä ja positiivinen, elämänilo on tullut takaisin. Vastustuskykyni on huippuluokkaa. Paino on tippunut ihannelukemiin ja Ihoni hehkuu !

Mikä parasta olen päässyt jakamaan usealle tietoa eteenpäin terveellisestä ruokavaliosta ja moni on saanut avun pienillä muutoksilla. Matkani ja paranemiseni jatkuu vielä mutta tulokset ovat jo nyt huikeita. Sain elämäni takasin Marjan ansiosta! 

Colorful Fruits

Viesti asiakkaaltani

Hei Marja!
Olin sinuun yhteydessä viime kesänä liittyen allergioiden, ihottuman ja fibromyalgian hoitoon ruokavaliolla. Toteutimme ruokavaliosuunnittelun etävalmennuksena. En ole ollut sinuun yhteydessä jatkoseurannan merkeissä, koska ruokavalio toimi niin hyvin! Kaikki ihottumani hävisivät enkä kärsi enää allergiakohtauksista. Myös ruokavaliolla ollessa fibromyalgian oireet katosivat ja vatsakin rauhoittui.

bottom of page